dimarts, 23 d’octubre de 2012

Maletes viatgeres


Benvolguts pares i mares:
Llegir i escriure correctament posen les bases de tot aprenentatge posterior. Els nens i nenes aprenen a llegir a l’escola, però l’hàbit lector ha de venir també de casa, per això voldríem convidar-vos a participar amb nosaltres en la millora de l’hàbit lector i la comprensió lectora dels vostres fills i filles.
Per ajudar a aconseguir-ho, des de fa uns anys, hem posat en marxa unes MALETES VIATGERES que són un recull de llibres i contes adequats a l’edat dels vostres fills/es.
Així doncs, us proposem l’activitat LLEGIR A CASA, que pretén que a casa i a l’escola treballem plegats; es tracta de compartir cada dia una mica del vostre temps fent lectura amb els vostres fills i filles.
La lectura servirà sens dubte per afavorir el desenvolupament tan emocional com acadèmic dels vostres fills.
Esperem la vostra col·laboració per aconseguir que els nens i nenes s’afeccionin a llegir, comprenguin el que llegeixen, s’emocionin i somiïn també amb vosaltres.
Les maletes les podreu recollir els dijous a les cinc de la tarda a la biblioteca de l’escola i caldrà tornar-les el dimarts següent a la mateixa hora. Per evitar esperes, us donarem una data de recollida per ordre de demanda.
Sempre que vulgueu podreu tornar a demanar la maleta o venir a cercar altres  llibres a la biblioteca de l’escola!


 En Drac, de l’Escola del Mar

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada